Skip to content

Ask an Expert er6n, no ignition Technical

You are in... Forums > Ask an Expert > Technical > er6n, no ignition

Got something to say?

Got something to say?

Go to most recent reply

shuks

Joined:

Oct 10

Posts: 14

shuks says:

er6n, no ignition

Hi guys, i was attempting to add quick charge leads to my ER6n but i did not notice that the the charger had dodgy cables, when i s melt burning i dis-connected however my bike has no ignition at all now, it had started 2 mins before and the battery is only about 3mths old, any ideas.  I have tried jump and bump, with no success.:upset:

Reply to this Topic  
  • Posted 3 years ago (12 April 2012 17:13)

Post a message in Technical

Fields marked with an asterisk * are required

   

Please note. You cannot submit more than 4000 characters as a message.

Upload image(s) from your computer (up to 3 images)

  1.  
  2.  
  3.  

Terms of use

Use of our community areas and forums is subject to important terms of use. By joining our community and using the features you agree to be bound by these terms. See terms of use below. 

Cancel
gingerB

Joined:

Aug 09

Posts: 136

gingerB says:

ER6N

I know this is obvious but check you haven't accidently flicked the red kill switch - I've done it before :tongue:

Reply to this Topic
AdieR

Joined:

Apr 08

Posts: 3042

AdieR says:

What was

dodgy about the cables?

You didn't inadvertently put the cables on the wrong way round by chance?

Edit: have you checked your fuses (esp the main one)?

[This Reply has been modified by the Author]

Reply to this Topic

Page

Compare Insurance

Save money by comparing quotes. It's quick and easy

Motorcycles for sale

 

It's only £13.99 to advertise your motorcycle on MCN

Sell your Motorcycle

Motorcycle pricing tool

New! Find used bike prices