Skip to content

Ask an Expert TT600 Thermostat Technical

You are in... Forums > Ask an Expert > Technical > TT600 Thermostat

Got something to say?

Got something to say?

Go to most recent reply

Sket1234

Joined:

Feb 12

Posts: 35

Sket1234 says:

TT600 Thermostat

My TT600 is not working properly again it has a major service booked with triumph in a couple of weeks and going to start it this morning the dash comes up with 3 Lines instead of the Lo symbol
Any ideas is it thermostat ?
Thanks

Reply to this Topic  
  • Posted 2 years ago (26 March 2013 00:10)

Post a message in Technical

Fields marked with an asterisk * are required

   

Please note. You cannot submit more than 4000 characters as a message.

Upload image(s) from your computer (up to 3 images)

  1.  
  2.  
  3.  

Terms of use

Use of our community areas and forums is subject to important terms of use. By joining our community and using the features you agree to be bound by these terms. See terms of use below. 

Cancel
kcmc

Joined:

Jan 08

Posts: 7387

kcmc says:

TT 600????????

More info(you don't make much sense)

Get back after the Triumph major service,maybe they will come up with something to resolve your on going problems?

KC:huh:

Reply to this Topic
Sket1234

Joined:

Feb 12

Posts: 35

Sket1234 says:

tt600 Thermostat

Ignore the service for a minute, i am just trying to  find out why i have 3 lines on my dash where the low temp symbol is usually and why that is making it very difficult to start

Reply to this Topic

Page

Compare Insurance

Save money by comparing quotes. It's quick and easy

Motorcycles for sale

 

It's only £13.99 to advertise your motorcycle on MCN

Sell your Motorcycle

Motorcycle pricing tool

New! Find used bike prices