Skip to content

Ask an Expert R6 Clocks Technical

You are in... Forums > Ask an Expert > Technical > R6 Clocks

Got something to say?

Got something to say?

Go to most recent reply

foxy54foxy

Joined:

Jun 13

Posts: 2

foxy54foxy says:

R6 Clocks

I have just replaced my tired engine on my 5EB R6 and it's a bike reborn. But I have lost my digital trips, they still display when the ignition is on, but reset to a zero value when it's switched off and then on again. Can't set the clock either coz as soon as I switch it off I lose the clock setting too. Any ideas anyone? Have I left a battery feed off or something like that? HELP!!!!!!!!!!!!:unsure:

Reply to this Topic  
  • Posted 2 years ago (17 June 2013 23:17)

Post a message in Technical

Fields marked with an asterisk * are required

   

Please note. You cannot submit more than 4000 characters as a message.

Upload image(s) from your computer (up to 3 images)

  1.  
  2.  
  3.  

Terms of use

Use of our community areas and forums is subject to important terms of use. By joining our community and using the features you agree to be bound by these terms. See terms of use below. 

Cancel
kcmc

Joined:

Jan 08

Posts: 7076

kcmc says:

Yamaha R6??????????????

Hi Fox54foxy and welcome to the site:smile

Sorry to hear your predicament with your instrument panel?but 5EB covers bikes from 1998 with the old speedo cable to 2002 fully electronic.You are correct in thinking that there is a problem with a permanent live not connecting while the main ignition is off,this could just be a blown fuse in the system? Good Luck

KCMC:tongue: 

Reply to this Topic
foxy54foxy

Joined:

Jun 13

Posts: 2

foxy54foxy says:

R6 Clocks

Thanks, the bike is actually a 2002. Will check the fuses and connections again.

Reply to this Topic

Page

Compare Insurance

Save money by comparing quotes. It's quick and easy

Motorcycles for sale

 

It's only £13.99 to advertise your motorcycle on MCN

Sell your Motorcycle

Motorcycle pricing tool

New! Find used bike prices